Despre

Ina este bine.
Așa suna varianta inițială pentru acest blog. Dar am hotărât până la urmă să fie mai internațional un pic. De la 8 ani sunt prietenă cu limba engleză, care a devenit a doua limbă în care comunic și trăiesc. Și cam din primele cuvinte pe care le înveți în engleză este să răspunzi la Hello, how are you? cu I’m fine, thank you. How about you? — o minciunică politicoasă pe care o învățăm de mici și care ne scapă de prea multe explicații când suntem mari.
Până la urmă, nu tot timpul vrei să dai explicații, dar foarte mult contează să ai încredere în faptul că vei ieși dintr-o situație neplăcută. Să ai puterea să zici “oh well, I will be fine”. Indiferent de oirce.

E mai simplu de atât, de fapt.
Ina is fine a fost o sclipire de moment când trebuia să aleg un username pentru Pinterest. Nu știu de ce am ales așa, a fost o chestie de moment, mâinile pur și simplu au scris.

Despre ce voi scrie? Despre experiențe, cel mai probabil. Diferite. Dar care vor avea la sigur un punct comun: cum să faci (sau să nu faci) ca să fii fine până la urmă.

Apropo, urăsc cuvântul fine tradus și folosit în română ca “fain”. Dar iată că totuși am ales să îl înfrunt acolo sus, în câmpul de la browser. Cam așa fac tot timpul. Încerc să îmbrățișez ceea ce nu suport. Pentru că asta e una din căile de a afla ceva nou despre sine.