Fără categorie

IntroTimp de lectură 1 minute

Ce poate fi mai motivant decât un email care îți spune că a trecut un an de când ți-ai cumpărat hosting și el expiră în curând?

Blogul ăsta trebuia să vadă lumina zilei cu un an în urmă. Făcusem și tam-tam pe Facebook despre cum ar trebui să se numească. Am luat hosting-ul la o reducere bună… Și se vede cât de tare am profitat de pe urma acestei reduceri.

Să mă apuc de lucruri când #ardecurul îmi este destul de caracteristic, dar de obicei rezultatul e bun. Așa că, fingers crossed și pentru acest blog.

Am tot amânat pentru că nu găseam timp să scriu. Pentru că sindromul impostorului. Pentru că uneori vor fi comentarii negative și eu nu vreau să cheltui energie pe asta. Pentru că nu găseam logo-ul perfect. Pentru că nu găseam tema perfectă (adică erau mai multe perfecte și nu puteam alege; țin să specific asta în caz că șeful meu citește aceast articol). Până într-un final, am dat toate motivele la o parte, calc peste perfecțiune cu gândul că o să îmbunătățesc pe parcurs și îmi iau zborul.

Despre ce va fi? Nu știu. În mare parte, despre experiențele mele. Diveeeeerse. Din drag pentru scris. Și pentru că atunci când mă pun pe povestit, nu mă poți opri. Prietenii știu de ce.

Sooo… Hello World!

Prinde următoarele articole direct pe Facebook

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*